logo-fest
Ontdek op zondag 12 augustus de drie locaties en de groene creaties in een festivalsfeer, tussen 11u en 19u. Dit lukt het makkelijkst te voet of met de fiets. Of neem het Kanapee treintje en laat je vervoeren van locatie naar locatie. Het treintje rijdt continue tussen de verschillende haltes. Stap op en af.

BOSSUIT

Tuin oude pastoriewoning & kunstkerk

In Bossuit leven de kinderen zich ten volle uit op een gekke mammoet die zich heeft genesteld in de tuin van de pastorie. Ondertussen kunnen de ouders genieten van een concert van Segun Ola in de kunstkerk van Bossuit. Segun Ola is een gepassioneerd man van vele talenten. Als kind leerde hij zichzelf goochelen en vuur spuwen: alles om op het podium te kunnen staan. Maar zijn grote liefde blijft muziek. Met een onvergetelijke mix van blues, slam en Afro-Latino beats zet hij zijn Nigeriaanse roots op de kaart. Tegen zijn besmettelijke melodieën vind je niet snel een antigif.

Concert Segun: 12u, 15u, 17u, 18u

MOEN, ZWEVEGEM

Milleniumpark

Het Milleniumpark is het kloppend hart van het Kanapee Festival. Hier vind je de bar en kan je een lekkere hotdog of artisanaal ijsje verorberen. Het is de place to be om lekker te chillen. Kinderen maken dolle sprongen in de play­scape van Den Draad. Een kleurrijk kluwen van banden, ballen en netten om eindeloos in rond te springen. Schoenen uit en zot doen!

Hou je meer van bouwen? Ook dat kan! In het park staat een meccano zoals vroeger. Maar dan mega, maxi en zonder plan. Gewapend met koppel­stukken, moeren, bouten en houten planken bouw je samen met Das Kunst een tijdelijke meccano sculptuur. Alle kinderen vanaf 10 – ook volwassenen – zijn welkom om mee te bouwen.…

Bij het wandelend loket kan je je ideeën rond groen en vrije tijd in je buurt laten vereeuwigen door een sympathieke ambtenaar. Een mariachi band zorgt voor een live streepje akoestische muziek, olé!

Concert mariachi band: 14u, 15u, 16u, 17u

KNOKKE, ZWEVEGEM

Lettenhofpark

Het Lettenhofpark is het terrein voor de avonturiers. Ontdek de kneepjes van de bushcraft-kunst en leer overleven in de wildernis. Prikkel je zintuigen en proef van de heerlijke verrassingen uit de natuur.

reigercu

Heb je vragen of wens je meer info? Mail naar gw.zuid-west-vlaanderen@west-vlaanderen.be of info@bolwerk.be

Kanapee is een initiatief van provincie West-Vlaanderen, Stadlandschap Leie en Schelde en Bolwerk met de medewerking van gemeente Zwevegem – Avelgem.

Start typing and press Enter to search